ChokladvåfflorIdag var det bara jag och min syster Emilia hemma. Så jag lagade chokladvåfflor med grädde och hallon. Det blev riktigt gott!! 

Shopping från London

Det mesta kommer ifrån bershka, victoria secret, primark, forever 21 och boots. Köpte en hel del trosor (18 stycken haha), men det fanns billiga trosor på massa ställen så var tvungen. Köpte även lite smink från boots, då det var ganska billigt. Två sminkborstar, ettt par jeans, några tröjor, lite smycken, godis, två bhar, smirnof ice mm. 
Kanske visar upp kläderna mer noga senare, men orkar inte ta kort på allt nu. Är i alla fall nöjd med all shopping, men nu får det vara köpstopp ett tag tror jag..

home sweet home

Bild från London
 
Igår kom jag hem från London. Har haft några riktigt bra dagar i England med massa shopping, god mat och upplevelser. Vi har hunnit med en hel del på de få dagarna vi var där. Bland annat så har vi gått, gått, gått och gått. Flera mil skulle jag gissa på sammanlagt. 
Jag har en hel del bilder att dela med mig av, de ska bara kollas igenom och redigeras först. Ska även visa upp lite av de jag köpt. 
 
Hoppas ni har det bra, hejdå.