tisdags kväll

Stannade hemma från skolan idag, då jag fortfarande inte mår helt bra. Det är framför allt halsen som gör sjukt ont. Så jag åkte in till vårdcentralen och gjorde prover för både halsfluss och körtelfeber. Som tur var så visade det negativt båda två. Fick i alla fall några tabletter utskrivna som ska lindra svullnaden och smärtan i halsen. Så får hoppas på det bästa.
Nu ligger jag på mitt rum och lyssnar på musik, äter lite choklad och tänkte planera lite inför mitt gymnasiearbete. 
 
Ha en bra kväll!

ja jag lever

 
Jag lämnade min dator i skolan i tisdags förra veckan, sen blev jag sjuk. Så var inte i skolan på resten av veckan. Sen i helgen har jag jobbat. Så det har inte funnits tid eller möjlighet att blogga. 
Men idag har jag varit i skolan och hämtat datorn. Åkte hem efter första lektionen då jag fortfarande känner mig sjuk. Så nu ligger jag i min säng och lyssnar på podcasts och läser bloggar i hopp om att må bättre.  

250 dagars

I tisdags var det daga för för den första nedräkningsfesten i 3an, nämligen 250 dagars (vilket betyder att det är 250 dagar kvar till studenten). Det var rocktema, både i skolan och på bogrens. Så alla 3or kom med rockoutfit till skolan, vi sjöng och taggade till. Sen var det dags för utgång.
Jag och några tjejer från min klass + några tjejer till, träffades hemma hos Lovisa från min klass för att ladda upp tillsammans. Vi hade det riktigt kul. Senare på kvällen drog vi in till stan för att gå till bogrens där själva 250 dagarsfesten höll hus. Hade en grym kväll med grymma människor. 
Nu laddar vi upp inför 200 dagars!