Hemmagjord pasta

 
Idag testade jag på att göra hemmagjord pasta. Det var mycket svårare än vad jag trott. För det första fick manknåda jättelänge för att degen ens skulle bli en deg. Sen fick man fortsätta dega ännu mer. 
Sen har vi ingen pastamaskin hemma heller, så jag kavlade ut den stenhårda degen. Sen tog jag en kniv och skärde lagom breda bitar med. Pastan blev god men väldigt tjock hehe. Men nu har jag testat på det i alla fall. 

Onsdag

Hola!
Dagarna rullar på och det är fullt upp som vanligt. Igårkväll fick jag en himla huvudärk, som fortfarande var kvar när jag vaknade. Så stannade hemma och vilade. Men var ändå tvungen att åka till skolan vid 14 eftersom att vi hade möte ang vår klassresa till PRAG. Kanske inte har nämt det här på bloggen, men jag och de flesta från min klass åker till Prag på måndag för en klassresa/studieresa. Är sjukt taggad. 
På fredag åker jag till min kusin på orust och sover där tills på Lördag. Annars består dagarna tills prag av packning och umgås med vänner och pojkvän. 
 
Nu ska jag åka iväg på cheerträning. Blir dock en väldigt lugn träning för mig då jag fortfarande inte mår helt bra..

onödiga smågrejer

Har börjat rensa lite smått bland mina saker eftersom att jag snart flyttar till USA. Jag kan inte ta med mig allt dit, och endel saker kan jag lika gärna slänga. Tex torra nagelack och trasiga smycken. Varför har jag ca 70 nagelck i samma färger? Så onödigt.. Har slängt iväg en hel del och jag kommer behöva rensa bland allt jag äger de närmaste veckorna känner jag.