Studentdagen - champagnefrukosten

Inte förns nu har jag haft tid att kolla igenom bilderna från studenten. Ååh vad jag vill uppleva den dagen igen, hade så himla kul!! Det är en av de bästa dagarna i mitt liv måste jag säga.
Dagen började med champagnefrukost 05.30 hos en tjej i min klass. Hon hade gjort det så himla mysigt och fint. Så vi åt god frukost och drack champagne. 07.00 gick vi från hennes hus till skolan, vilket var en väldigt högljud och roligt prommenad. I skolan fotograferades vi (fick hem katalogen i veckan, så antar att jag får kolla i den först nästa sommar haha) och sen samlades vi klassrummen. 
 
Fortsättning föjljer (haha) och mer bilder kommer i ett annat inlägg. 

2 veckor i USA

Om ni tattar noga så ser ni ffrihetsgudinnan vid horisonten haha. 
 
Idag har jag varit i USA i hela 2 veckor. Samtidigt som det har gått fort känns det som jag varit här i typ 1 månad. Det har varit så himla mycket nytt att ta in, så det har varit två händelserika veckor. Den största skillnaden är ju såklart språket, vilket går bättre och bättre måste jag säga. Det är lite svårt att hitta ord i bland, men oftast går det att prata runt det. 
Jag trivs i alla fall väldigt bra här borta måste jag säga. Min värdfamilj är jättesnäll och trevlig. 
 
Nu ska jag förbered lite snack till lillkillen för att sedan hämta upp honom på summercamp. Sen ska vi hänga vid polen i eftermiddag. Rätt ok måste jag säga.

New York City

Sista dagen på traning school så åkte vi med en guidad busstur genom new york city. Vi fick se en massa kända saker och när bussturen var slut, fick vi som hade köpt "top of the rock" biljetter åka upp i Rockefeller Center. Det var helt magikt att se hela NY från ovan. Det känndes så ovärkligt att var där. 
Efter top of the rock så hade vi lite fri tid innan bussen skulle komma, så vi genom time square vidare mot empire state building. Allt var SÅ STORT. Jag visste att new york hade stora byggnader, men det var vldigt mycket större än vad jag hade föreställt mig. Det var inte så fint väder när vi var där, så man såg inte ens toppen på en del byggnader pga att det var så målnigt. Så höga var alltså byggnaderna. 
Längtar efter att få åka dit igen, helt klart häftigaste platsen jag har besökt!!