19 år på jorden

IDAG FYLLER JAG 19 ÅR. Känner mig nästan gammal haha, tiden går så fort så snart kommer jag vara 85.. Ne, men det känns bra att vara ett år närmare 20. När man har fyllt 20, då är man vuxen. typ. 
Min 19 årsdag firas i alla fall på gran canaria med de bästa tjejerna. Så det kommer nog bli asgrymt!!

I morgon är vi äntligen på väg

Fredag morgon, runt klockan 8 lyfter äntligen planet mot gran canaria. Vi kommer åka hemmifrån strax efter 02 inatt, så det bli inte många timmars sömn. Elin sover här, så jag hoppas vi kan somna någorlunda tidigt i alla fall. 
Jag kommer mobilblogga + lite tidsinställda inlägg. Så bloggen kommer inte ligga nera helt i alla fall. 
 
Hoppas ni får ett roligt påsklov! 

Packning inför Gran Canaria

Natten torsdag till fredag åker jag och fyra tjejer till Gran Canaria. ÄNTLIGEN säger jag bara. Ska bli så skönt att komma bort från kylan, allt som har med skolan att göra och bara njuta av värmen en vecka. 
Nu är ju dock problemet hur man får plats med allt man vill ha med i en väska. Jag packade först i en lite mindre väska, men insåg ganska snart att det inte skulle få plats. Så nu har jag packat om i en större väska och den är full. 
Känner ångesten över att behöva packa för ett helt år när jag flyttar till USA dock. Får se till att köpa den största resväskan jag kan hitta haha.
 
Ha en bra tisdagskväll allesammans.